Home Sponsors
Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

Sponsors


Helaas kun je deze hele dure, maar erg leuke “hobby” uitoefenen bijna niet zonder sponsors. De eerste 4 jaar reed ik op de Aprilia RSV Mille. Met name de onderdelen van Italiaanse raspaardjes zijn behoorlijk kostbaar. Medio 2005 ben ik overgestapt op de Yamaha YZF-R1, om competitiever te zijn. Hoewel een bijkomend voordeel is dat onderdelen overal en voordeliger te krijgen zijn, stijgt het budget ieder jaar om meer voorin mee te kunnen rijden.

Aangezien ik altijd bekend stond als "die gozer met die Mille", wordt er met argusogen gekeken wat ik er op deze Japanse 4-cilinder van terecht breng. Dat ging in vervolgens in 2006 uitstekend, getuige mijn 8e plaats in het eindklassement van de KNMV Cup in de SuperCup 1000 klasse en de 6e plaats in 2007. Reclame op mijn motor valt daarom dus erg goed op. Indien je dus een potentiële sponsor bent of kent: ik maak hier natuurlijk graag publiciteit voor. Met extra middelen van jouw kant moet er ook weer meer mogelijk zijn om mijn motor competitiever te maken, hetgeen dan weer resulteert in meer publiciteit. Zeker dit jaar, aangezien ik in de meest competitieve klasse van Nederland rij: Dutch Superbikes. En dat betekent ook uitzendingen op TV!

Ben je geen potentiële sponsor, maar draag je mijn inspanningen een warm hart toe en wil je me ondersteunen door middel van een kleine donatie, dan ben ik je daar natuurlijk zeer dankbaar voor. Je ziet het, ik heb het hard nodig! Laat het me dan ook graag even weten.

Sponsors

Paul Haullussy Racing is op haar beurt donateur van de Stichting Racen tegen Kanker.

Met dank aan de hoofdsponsoren:

Heavysoft Logo